Podjetje 5R DURAVAR

V podjetju 5R DURAVAR, d.o.o. se vse od nastanka v letu 2013 prednostno ukvarjamo s poseganjem po novih poslovnih izzivih v kovinsko predelovalni in proizvodni dejavnosti. Specializirani smo za orodjarstvo, strojegradnjo in izdelavo strukturnih komponent za potniška in tovorna vozila ter izdelavo zahtevnejših varjenih konstrukcij.

 

Naša glavna vodila so:

  • Z idejami smo zasnovali več razvojnih projektov, razvili smo več kompleksnih proizvodov,

  • Naše znanje nam omogoča doseganje tehnične dovršenosti,

  • Z sodobno in učinkovito opremo zagotavljamo stabilne delovne procese. Trajnost in kakovost je plod naših izkušenj.

Poslanstvo podjetja je zagotoviti ter ponuditi kvalitetne ter tehnološko odlične izdelke in storitve, v kratkih dobavnih rokih in po konkurenčnih cenah, s čimer dosegamo zadovoljstvo in uresničevanje poslovnih ciljev naročnikov.

Dolgoročni cilj je postati in ostati poslovno uspešno in specializirano podjetje za proizvodnjo mehanskih komponent in drugih kovinskih proizvodov za vozila javnega in osebnega transporta, letališke logistike in opreme.

Zato je nujno krepljenje podjetja z zaposlovanjem in usposabljanjem strokovnega kadra z velikim osebnim potencialom in željo po zagotavljanju izdelkov visoke kakovosti in učinkovite izvedbe.

Z razvitim sistemom kakovosti delujemo preventivno in s tem uresničujemo cilje:

  • Manj kot 0,7% izmeta in

  • Manj kot 2 utemeljeni reklamaciji letno.

Z vsemi navedenimi parametri zagotavljamo fizično, tehnično in poslovno stabilnost podjetja. Kakor tudi varnost svojim kupcem in posredno vplivamo na njihovo rast in razvoj.